godzilla 發表於 2009-8-10 02:58:03

~ 軒轅王國 論壇專用帖 ~第1版

~ 軒轅王國 論壇專用帖 ~第1版

團  名:軒轅王國
團  長:軒轅皇
人  數:60-80人
團長等級:91LV

關於團專用帖

團專用帖是給團友吹水之地,滿三十頁會被刪除,這帖子不限字數,不限連帖,不計離題,只是不可以講粗口和人身攻擊,如朋友之間開玩笑說話是可以容許,如被人身攻擊者請按舉報,只有受害人舉報我們才會處理。

粗口或同音字壇也不容許的,上面指朋友之間開玩笑係只人身攻擊問題,並唔係粗口,粗口任何時間任何版區壇都不容許,而粗口辱罵版主行為,我們更加不會容許和容忍,一定會嚴懲,敬請自重。

備註:(已扣分之回帖,當帖子刪除後也不會復還,即是說就算帖子被刪除所扣去的分數不會復原,而因回帖所得之分數,系統會因刪帖已扣回,即時話會員不會在團專用帖得到任何分數。)

軒轅皇 發表於 2009-8-10 09:11:47

呵呵我都係第一個到來:em800_52: :em800_52:

faatfaat522 發表於 2009-8-10 09:49:29

wow~第二

CDD 發表於 2009-8-10 09:50:36

路過,搶三

軒轅皇 發表於 2009-8-10 11:53:33

回覆 5樓 小火 的帖子

下機時入過來我都唔知:em800_68: 又因咩事而走左:em800_68:

段天 發表於 2009-8-10 12:08:29

對不起 我黎踩場的 方便嗎?

軒轅皇 發表於 2009-8-10 13:05:08

回覆 7樓 段天 的帖子

來:em800_111: 來:em800_38: 來:em800_05: 多d人來先有人氣:em800_66: 哈哈哈:em800_52: 唔怕你來只怕你唔來得閑多d來吹水:em800_66:

快樂天使 發表於 2009-8-10 13:16:14

= =我第6

段天 發表於 2009-8-10 13:16:58

我為人人! 人人為我碼a_a 邊會麻煩呢 係你地煩ja

軒轅皇 發表於 2009-8-10 13:50:34

回覆 10樓 段天 的帖子

冇得煩就會悶有野煩就唔得閑悶:em800_52: :em800_52:

段天 發表於 2009-8-10 15:40:40

終於有共鳴者了Q.Q 好感動

軒轅皇 發表於 2009-8-10 17:00:18

回覆 12樓 段天 的帖子

感動下好啦:em800_111: 不要對我流下男兒啊:em800_52: :em800_52: 悶尼家野係會另人好不安:em800_52: 不安就好想做d衰野出來:em800_52: :em800_52: 另到自己唔會悶:em800_66: :em800_66:

小凝 發表於 2009-8-12 18:19:00

HI HI

我又來了啦...哈哈...皇上...我係第幾個呀..~~

faatfaat522 發表於 2009-8-12 19:00:19

原帖由 小凝 於 2009-8-12 18:19 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我又來了啦...哈哈...皇上...我係第幾個呀..~~
第十幾廿個左右:L

軒轅皇 發表於 2009-8-13 10:33:56

回覆 15樓 小凝 的帖子

啜啜你又換左靚衫啦呵呵:lol :lol

chingxdxd 發表於 2009-8-13 10:38:57

唔介意我都係到吹掛??

軒轅皇 發表於 2009-8-13 10:55:39

回覆 18樓 chingxdxd 的帖子

好介意你唔來吹水啊;P ;P

chingxdxd 發表於 2009-8-13 11:29:35

回覆 19樓 軒轅皇 的帖子

@@
咁我會成日係到

軒轅皇 發表於 2009-8-13 11:34:11

回覆 20樓 chingxdxd 的帖子

哈哈:em800_52: 話甘快又見到你啦:em800_47: 我都話啦做記者好辛苦架:em800_82:

chingxdxd 發表於 2009-8-14 00:19:46

回覆 21樓 軒轅皇 的帖子

係啊
好似一定比人話
我做錯都唔洗咁講野
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: ~ 軒轅王國 論壇專用帖 ~第1版