AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3026|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[影片] PVP自創連技三刀流 [複製鏈接]

EXP
86 點
樓主
有小小呢幾日玩PVP之後心得 唔係講笑 有勁裝你就係高手 就強   冇勁裝?你就只係等比人秒殺
冇人會同你玩技術 裝先係王道
裝勁 根本上一開波一暈就決定呢場PVP
唔洗講咩連技 根本一暈 就可以GG
都有D EC 係甘回血打唔入 但佢又打得你入 唉.

而真正連技係裝一D就算用唔上垃圾技都連到甘樣先叫連技  
就算係雙槍陷阱  翔天術 急降都連得 先叫高手
真正高手係唔用裝 用白低LV主副武 甘到時就係以走位.意識.技能用法 先可以決定呢場PVP

接下來就係本人最新自創連技
先講連技次序
三刀流:風怒>瞬影殺>盾擊>散華雪>劍斬>雷切>蝶舞刃>旋舞閃>十字斬>斬切>再一次瞬影殺
五刀流:旋舞閃>盾擊>斬切>急降>散華雪>瞬影殺>蝶舞刃>旋舞閃>十字斬
條片入面有幾招技MISS係因為本人放技個時走去後面 係因為如果我連埋..甘就死左就冇得再連埋洛去 甘一定你地都唔好PVP個時學埋我甘做..死得人多..

呢條片入面有三流同五流主要就係要大家裝呢2流結合係PVP入面點結合 打得多你地就識
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
3589 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
哈哈哈,多謝分享

EXP
86 點
timothy1022 發表於 2013-8-21 20:06
哈哈哈,多謝分享

唔洗只係見悶先分享

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
108 點
哈哈哈,多謝分享!

EXP
86 點
brian1092 發表於 2013-8-26 02:00
哈哈哈,多謝分享!

-.-                推推推