AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5484|回復: 49
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 新玩玩咩職好   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主
我之前玩過停左好耐,以家想重玩
如果拳,弓,琴, 邊隻職好? 定3樣都唔好, 有無介紹 THANKS
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我能夠說3樣都好嗎0 0??? 因為3個玩法也不同....
建議你都先開來玩幾下,試岩個feel先~

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
5個字形容呢隻game職業
斧頭玩q哂

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

好,我琴日玩過拳.幾好.不過近攻會唔會易死?

主打遊戲
幻想神域
EXP
113 點
最好升返只斧玩下先(刷副專用
打返d裝返黎再養你其他想玩既職業

米閣下  好~thanks  發表於 2014-6-4 10:32:43

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

斧我見投票l:你最不想和他一起打副本,會拒絕對方加入的呢?
(可選兩種職業) 斧都有一行出現..

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

米閣下 發表於 2014-6-4 10:31
(可選兩種職業) 斧都有一行出現.. ...

那個...可能是因為有斧打太快,其他連打都不用0 0? 謎

現況是不會拒斧啦,有很多團開招反而寫明要斧 @.@

主打遊戲
幻想神域
EXP
113 點
不過真系會有嫩斧
打d怪唔入 個個見到斧頭神域 都去練只黎玩
所以先話地雷率比鐮刀仲高
猛斧基本上唔會比人拒組

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

米閣下 發表於 2014-6-4 10:31
(可選兩種職業) 斧都有一行出現.. ...

我覺得係因為有D玩家過場景慢+跑速又慢..所以會唔想組斧...入到去連BOSS都掂唔到...打來做咩?!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

甘睇黎玩斧都要落好多心機. 多謝你地既意見先

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1578 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

斧係最勁,但係前提係要你d裝勁

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

yutingken3 發表於 2014-6-4 10:49

所以玩咩職都一樣..

EXP
4534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

如果拳,弓,琴, 邊隻職好? 定3樣都唔好, 有無介紹

唔好開斧吧= =人人都斧,一陣又嘈住話要補...又話斧頭神域...
天塔11斧...
但有次6斧都打得快過11斧....

睇興趣啫...
拳刃.戰線維持.持久力十足.
我同我個fd都有玩拳.
唔洗點課金,都防閃雙頂.
打副又坦得.
缺點就係攻擊好rj,得1招爆發.

戰弓.群清夠勁.
pvp又係秒人既傢伙...
想要大殺傷力就用佢啦!
缺點係唔儲氣會低傷.

琴.邊到都要佢.
想要打副一定有人組,玩琴啦!
樓上話開斧刷寶...
我就開補呃天塔,呃副本.
一隊入面有個琴,真係開副易到暈
我再望下其他人招琴招到2046都未開始

主打遊戲
幻想神域
EXP
254 點
米閣下 發表於 2014-6-4 10:51
所以玩咩職都一樣..

唔一樣,同一裝備下斧係最具優勢
只係有d人活用唔到
3秒旋風斬,10段獨立攻擊,即每段可觸發效果
剩低無需解釋…

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1578 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

米閣下 發表於 2014-6-4 10:51
所以玩咩職都一樣..

係你投資同樣金錢下,斧係最爽

EXP
4534 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

yutingken3 發表於 2014-6-4 10:49

笑.

先唔吐槽你既前提.

斧頭60裝+9都單刷到副.
其他職+9都未必單刷到.

EXP
4534 點

執手度良辰 發表於 2014-6-4 10:30
最好升返只斧玩下先(刷副專用
打返d裝返黎再養你其他想玩既職業

對我黎講,開斧刷副,係用黎賣源神位.
你話刷裝............
我跟隊打下5人都大把啦..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4752 點

cskm2005 發表於 2014-6-4 11:15
唔好開斧吧= =人人都斧,一陣又嘈住話要補...又話斧頭神域...
天塔11斧...
但有次6斧都打得快過11斧....

拳要點先可以頂王. 用爆防? 爆閃? 配書/斧 0.0 感謝感謝.!  
我之前就係玩琴. 但電腦味換比人鬧到不知所謂.有D陰影

主打遊戲
幻想神域
EXP
113 點
斧頭單刷62 拎礦石完全冇難度
打源神可放位 閒閒地都幾十金
66副唔要斧又系難過 (我太刀細力的確要大力人士carry d人望到我都唔想組我
如果只系想刷寶
斧一定輕鬆好多
我見我朋友2x萬裝備分都單刷到62
你跟隊打5人的確大把 但係你都要睇下有冇人肯組你 carry你 同埋打副速度快慢都好重要
你認為要唔洗雙手斧就可以清得快? 咁你d隊友一定人品勁好  or 課金戰士   
斧自帶carry人 樣樣得 速度快
我比人拒組不下10次 我基本上都系刷單人多(真系唔想做桐人君都唔得 我太刀71lv 冇咩朋友
斧頭真系好用先推薦  而唔系下下靠人地carry 如果唔系都唔會咁多人去玩斧啦  
我夠想好似你咁跟5人一齊刷副啦 個個招強打 我次次都食塵
講講下我都想去練只斧

主打遊戲
幻想神域
EXP
113 點
米閣下 發表於 2014-6-4 11:40
拳要點先可以頂王. 用爆防? 爆閃? 配書/斧 0.0 感謝感謝.!  
我之前就係玩琴. 但電腦味換比人鬧到不知所謂 ...

95%閃 75%防 有60000hp 有吸血基本上好難死
未頂到閃可以頂防先
有吸血75%防 打多幾下怪已經唔會死
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿