請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5872|回復: 31

[閒聊] 合服把啦!不如.....   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

新服成120G先1SET火隕.
舊服只係升咗10~5G.

新服打PVP黎黎去去都果班人,易頻又係咁.

外掛捉極都有,舊服都仲叫頂得住.(但己經走咗一大班人)

舊服真正人多都係一條紅啫.
無外掛果陣可以幾條藍燈.

呢隻GAME比狩龍仲好玩.
起碼佢出咗成年,係巴哈都仲可以係頭十到.

依家又要開學,又有多外掛.
要救隻GAME都係時候合服啦.

再唔合,新服人口流失會愈黎愈多.
狩龍果風格未必人人接受到.
去舊服,又未必人人想重練.

最好係3.0版出咗果陣,賣個廣告,
話加咗新野之餘,話合咗服,加多幾條分流.
老手回歸獎當然唔少得.
再推出個洗屬性道具,等上次因為回溯無咗既玩家都心動下.

捉外掛唔知你地點捉,我係GM既話,去下啲"刷錢重點"應該都捉唔少啦吓話?= =

單選投票, 共有 71 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
以下圖片,由公會一眾女會員提供:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我大半年無玩, 近其上返!
玩左一個星期~唉, 我又唔想玩啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
129 點
你諗野太天真啦....
舊服而家個個SER都長期爆滿,老實講..唔係人多,係外掛多!!
官方一日唔清理好D外掛,舊服既人以經係一個好LAG既SER度,仲合埋服?
咁一定LAG到唔洗玩都得..我話既!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

zerowong1015 發表於 2014-9-30 03:05
你諗野太天真啦....
舊服而家個個SER都長期爆滿,老實講..唔係人多,係外掛多!!
官方一日唔清理好D外掛,舊服 ...

爆滿既都係外掛撐緊人數

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

合服可以, 但清理完外掛再說

EXP
1825 點
我7月先玩呢隻game,果時新ser活人唔算少,係物價暴升之後活人先暴跌。Alta清外掛真係好無能,之前名將列傳係冇人買幣外掛先退散,但隻game果時就注定短命下場,我唔想下年又要轉game

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

外掛已經清左唔少
官方只係清得唔夠多
唔好成日都係到話官方唔做野

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

叛逆小方 發表於 2014-9-30 10:43
外掛已經清左唔少
官方只係清得唔夠多
唔好成日都係到話官方唔做野

做係有做,
有人回報或者嘈果陣會捉得比較多,
但當冇人回報果陣
官方就放慢手腳,
而問題根本係幣商手上持有大量acc 唔怕你封,
而官方又唔解決問題核心所在

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

zerowong1015 發表於 2014-9-30 03:05
你諗野太天真啦....

老實講,自上次大屠外掛工作室後,外掛已經少左好多
已經冇再個個ser都紅,你幾時仲見到全紅ser?求圖禿鷹掛魚D人都封左唔好少,基本冇再有一團人
野地都少左鐮刀出入副本
外掛日日都清緊,工作室已經唔可以直接開鐮刀
咁仲點會LAG,如果依家你會LAG機,
應該係你系統同電腦問題

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

叛逆小方 發表於 2014-9-30 10:54
老實講,自上次大屠外掛工作室後,外掛已經少左好多
已經冇再個個ser都紅,你幾時仲見到全紅ser?求圖禿鷹掛魚 ...

上一次係封左一部份外掛,
但只係冰山一角,
幣商而家唔係1次過開大量acc出來掛,
而係同官方打持久戰,
幣商現在明顯就係分階段開號刷幣,
係到造價,
然後官方又講係場持久戰,
但係試問俾幣商咁玩法,
隻game仲支持到幾耐?

之前清完一次勁, 6條分流係藍色,
而家係橙至紅,
但你有冇感覺到玩ga人變返多??

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

你諗野太天真啦....

你錯啦.
之前無錯,的確長期爆滿.
但官方捉咗唔少"冰山一角"

依家有段時間係"5藍1黃","1紅5黃"
高原少咗好多掛釣都係真係.

LAG既問題都少咗好多.
隻GAME上次更新完,我無再米娜過.
如果你LAG既話,可能真係電腦/網路問題

當然,處理好外掛再合服,係最好不過.
但唔合服,我怕新服係"自然執".

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

Copy that !

ChLiu  @_@?!  發表於 2014-9-30 12:55:35

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

個人都支持合服,早前已經向營運團隊反映咯。

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

司馬信 發表於 2014-9-30 12:59
個人都支持合服,早前已經向營運團隊反映咯。

見到千宏唔聲唔聲投咗唔合服

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
215 點
梗係唔合LA,有心GE未重練LOL
依家1~65LV又易升左,要升返上黎應該不太難

主打遊戲
幻想神域
EXP
59 點
其實 火隕1星期前已經去到160-200G 1SET了

主打遊戲
幻想神域
EXP
59 點
HARIKI 發表於 2014-9-30 13:52
梗係唔合LA,有心GE未重練LOL
依家1~65LV又易升左,要升返上黎應該不太難

LV易升, 但時裝係咪你比番錢我抽?_?

主打遊戲
幻想神域
EXP
649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

其實大家都知新SER一定會比舊SER少人
一開始簡舊SER玩咪算
何必而加放哂錢落去又覺得野貴就話要合SER.. orz

主打遊戲
幻想神域
EXP
2749 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 用戶勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

人與人之間就好像是貝殼, 能和在一起就是緣分。 當找到一個真心真意喜歡的人, 要是覺得選擇是對的話, 就算有再多的反對聲音, 也一定要堅持下去。 即使最後的解決是別離, 但是曾經幸福過……

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

合唔合服唔係重點.
重點係點外掛托到個物價咁
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿