AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2834|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[官方] 首儲活動將於4/26(三)維護重置事宜 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

樓主
首儲活動將於4/26(三)維護重置事宜

致各位親愛的啟源使者:

請各位留意,有關首儲送禮活動,將於明日4/26(三)維護時進行重置,屆時玩家可以儲值至指定點數來重新獲得各個獎勵。

活動詳情請參閱以下的活動頁:
http://ff.alta.hk/event/201312_v1-1/

港澳區《幻想神域》營運團隊感謝您的留意及支持!

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
38 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
提早一日講同冇提早有咩分別..我差2000點先有龍神,依家要急住買點..

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

獎勵會唔會有機會變0 0

主打遊戲
幻想神域
EXP
39 點
1日通知...這樣的安排很不合理,也對部分玩家造成不便

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

我仲未拎1萬點果條龍

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
等我解話喇~~
點解要早一日先通知~
原因好簡單~

_你早幾日講D人咪唔儲點WWWW
而且都搞左成8個月啦WWWW

主打遊戲
幻想神域
EXP
543 點
可唔可以換下1萬點送個隻野
佢限定又合唔到騎 入完送多隻阻位
BTW幾時再出永久VIP

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

應該係果粒乜春星星既禍..我估 我隻騎

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ