AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3360|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[其他] 關於今次暑期繆絲活動 [複製鏈接]

二級平民會員

花鳥風月

主打遊戲
幻想神域
EXP
63 點
樓主
ALTA如果你想賺錢 真係要比D心機留住D玩家
再加上依家暑期 點樣引到班老手回鍋或者新手入坑都係好重要既課題

但今次繆絲活動我真係睇唔透你地玩緊咩

直接講問題係邊:
一, 血太厚
二, 太高傷

你地應該真係無考慮過港服人口基數同台服既差距
完完全全照樣搬個活動黎港服就算
大佬呀 你知唔知依家隻繆絲放左係彩葉無人打啊?
唔係叫你更新D咩呀 同傳奇傾傾 改改個血量數值/技能傷害 真心唔會好麻煩架咋
港服人數比台服少咁多 然後活動王就大家一樣條件?咁樣合理?
你明唔明一個暑期活動係想點呀? 引班老手回鍋/新手入坑/留住玩家呀嘛

依家老手本身就有繆絲 加上你隻王D數值咁樣 都懶得同你磨
新手就因為隻王太高傷 想磨都磨唔到
咁樣點留住D玩家呀?
一隻活動王 明明獎勵都頗為吸引 但點解就企左係到無人打?係玩家問題?

我建議調低返個血量或者傷害就夠喇
例如隻王可能一億血既 考慮返港服玩家比台服少呢個問題 咪調到七千萬血囉
或者血量唔改都得 但傷害改返低D 等班新手都可以去磨下 依家郁D就打十萬 咪可能改做打七萬囉
唔洗改咩特效乜乜乜架 改個NUMBER咋

希望你地真係可以俾D心機考慮返港服既情況啦
一個暑期活動 然後無玩家會去參與 希望你地真係明呢件事代表緊D乜

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4426 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
呢種活動王已經【詞語過濾】左好耐 講過好多次

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

我會再了解一下的,如果有改善的空間
會爭取8月份再辦一次的

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
13905 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 日誌勳章

呢種活動....

最多只有第1日打一次就冇再打過

又硬又難打

利申:我 仲 未 有 繆 絲

主打遊戲
幻想神域
EXP
350 點

遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

情願去刷副博佢出現都好過係到慢慢磨

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
272 點

8月有冇呀?
fav link:

洗衣機維修