AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1593|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

有關道既問題 [複製鏈接]

EXP
64 點
樓主
之前我響攻略區度睇到個post  話道既天師咒要點爆  我剛剛領到  但有點不解   我已經

點緊龍炎符  天師咒既作用係邊度呢??  望各位高手指點一下
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
898 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

點番龍炎LA,8VL秒5:em800_35: ,但係我冇天師,答你唔到:em800_11:

EXP
64 點
咁即係冇講過:(

EXP
246 點
我係戰士,so唔係好知,不過我上官網睇:
 龍炎符 主修 非主修 類別 系別  威力 速率 命中   效率
                    50     60    群攻   仙      150   60     -    100%

力敵抗性 靈巧抗性 群攻抗性 普通抗性 攻擊點 防禦點 干擾點 法力值
30           -10           -10               30        12      4          0      20

說明 在「火」環境中傷害增加10%;8級對應最大作用人數:5                                                                           天師咒             主修 非主修 類別 系別  威力 速率 命中   效率
                                    80      95     群攻  仙     150   70     -     100%

力敵抗性 靈巧抗性 群攻抗性 普通抗性 攻擊點 防禦點 干擾點 法力值
      30                 0        30            20           12       4            0           25

說明 在「晴」中傷害加強10%;8級對應最大作用人數:5
另外呢,我認為
奔雷咒  鬼王伏法  天獄真符 好像比這些還強耶!(只是我認為的,錯了對不起哦!!:em800_27: :em800_27: :em800_27: :em800_27: :em800_27:

EXP
898 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我想問你龍炎升到幾多先:em800_08:

EXP
576 點

友誼之星勳章

天師咒完全是廢野....唔點:em800_27:
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
64 點
哦,,,唔該曬你地:lol

EXP
155 點
天師咒:em800_37: 龍炎符:em800_37: 廢野:em800_37:

EXP
155 點
黃龍中威
主修非主修類別系別 威力速率命中 效率

群攻

-

100%

力敵抗性靈巧抗性群攻抗性普通抗性攻擊點防禦點干擾點法力值

說明在「林」中傷害加強10%;6級對應最大作用人數:5

鬼王伏法

攻擊

-

120%

說明在「風」環境中威力提高10%;在「雲」環境中可對另一個隨機敵方單位造成額外傷害
:loveliness: :call:

EXP
155 點
[quote]原帖由 write3 於 2008-11-11
黃龍中威主修非主修類別系別 威力速率命中 效率

攻擊

-

120%

說明在「風」環境中威力提高10%;在「雲」環境中可對另一個隨機敵方單位造成額外傷害

鬼王伏法主修非主修類別系別 威力速率命中 效率

群攻

-

100%

說明在「林」中傷害加強10%;6級對應最大作用人數:
SORRY:em800_11: :bigcry: