AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5831|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

某某流常常殺人 [複製鏈接]

EXP
12 點
樓主
岩岩係世頻同幫頻聽到      唔知平安身處殺手流   有咩發言呢@@?
-------------------------------
炎皇   雪禧     幫派殺手流
成日周圍強p人     遊俠就沒話可說了        

平民都強p     而且就算出左頻     其他國家都沒有那樣實力把他們掉進監獄

這會令貴公司   蒙受損失吧?    新手 減少   舊人拋棄這款遊戲吧?

平安最好幫手 反映下  問下佢個回報客服幾時出

--------------------------------------------------
p,s     刪掉了不必要的東東和改了某些東東 以免被人說人身攻擊 和挑起罵戰而封post    希望各位見諒     (難道某某流的人 的性格全部都有問題@@?)

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
31 點
強p, 點穴 都是遊戲系統允許的...

遊戲中每個人升級,升級技能所需要的金錢,經驗都是一樣的.
如果有人能把別人點穴,強p... 而對方又沒有還手之力的話, 只能說明這個被殺者在這個遊戲中付出的不如別人多.

希望遊戲公司出面查一個不涉及到非法程序,也不涉及到遊戲作弊的事情, 只能說你真是非常天真.

在遊戲中被強p了, 乖乖的低下頭,好好練級, 多買點卡開箱子, 這才是遊戲公司願意看到的, 也是你唯一可以做的. 而不是像個懦夫一樣在這裡叫遊戲公司來查.
神之眷@殺手流
Lance@殺手流

EXP
399 點
就系因為緊我放棄左香港夢想(我系日日都比LAM點穴):cheer: 依家去左玩吞食2:em800_35:

EXP
31 點
原帖由 kwokut 於 2008-11-25 13:20 發表
就系因為緊我放棄左香港夢想:cheer: 依家去左玩吞食2:em800_35:

哈哈,炎皇最近去玩吞2了哦,

強人到處有的... 估計你不久又要找新遊戲了.
神之眷@殺手流
Lance@殺手流

EXP
399 點
原帖由 神之眷xd 於 2008-11-25 13:19 發表
強p, 點穴 都是遊戲系統允許的...

遊戲中每個人升級,升級技能所需要的金錢,經驗都是一樣的.
如果有人能把別人點穴,強p... 而對方又沒有還手之力的話, 只能說明這個被殺者在這個遊戲中付出的不如別人多.

希望遊戲 ...
玩online唔系黎比人無啦啦比人強P(得罪左人果D唔算)而系黎識多D朋友,從升lv等時候尋求樂趣.游戲入面概點穴強P唔系囉黎無啦啦打人,而系黎解決一D私人恩怨等.

EXP
399 點
原帖由 神之眷xd 於 2008-11-25 13:21 發表

哈哈,炎皇最近去玩吞2了哦,

強人到處有的... 估計你不久又要找新遊戲了.
拒咩ser先

EXP
31 點
原帖由 kwokut 於 2008-11-25 13:29 發表
拒咩ser先

跟你同一個ser,你就又要轉了嗎? 轉走之後,沒有炎皇, 有其他強人呢? 又要轉? 一直轉到一個沒有強人的ser?  

然後呢? 自己做老大嗎?

有些事情,不是逃避就可以的...
神之眷@殺手流
Lance@殺手流

EXP
31 點
原帖由 kwokut 於 2008-11-25 13:28 發表
玩online唔系黎比人無啦啦比人強P(得罪左人果D唔算)而系黎識多D朋友,從升lv等時候尋求樂趣.游戲入面概點穴強P唔系囉黎無啦啦打人,而系黎解決一D私人恩怨等. ...

我之所以回這個帖子, 是因為看到112233這位小朋友實在太可愛了. 天真的太可愛了, 是想讓她/他明白不要在論壇上找平安的麻煩了,也不要希望遊戲公司能做點甚麼.

沒有空跟你討論點穴 強p系統是用來做甚麼的. 沒有標準答案, 沒有必要討論.

點穴,強p系統就是用來點穴和強p的, 系統不需要理由.

如果你打不過炎皇, 如果你們整個國家都打不過炎皇.
你有兩個選擇:
1. 學kwokut, 換遊戲,不過,我建議你最好打單機遊戲. 因為我想其他遊戲也會有比你強的人.
2. 學勾踐, 臥薪嚐膽,等待" 三千越甲可吞吳"的那一天到來, 具體做法就是: 閉上你的嘴巴, 多練級,多跑任務鏈.多買卡,多開箱.

如果你兩個都做不到, 閉上嘴, 低調吧.
神之眷@殺手流
Lance@殺手流

EXP
643 點

回復 8樓 的帖子

分析得夠中立   贊成:cheer:
個人唔贊成亂p人 不過客觀角度 亂p人是沒分對與錯的
南遙ser角色 : 冰刃卍佛心 // 夢冰魂 // =小豆=
天寧ser角色 : 冰刃無悔 // 夢冰
本人只有上述角色及分身, 近日出現冒名玩家,
留意本人不會以版主名義於遊戲內
以任何原因向玩家索取登入名稱、密碼及任何道具(包括遊戲幣),
請各位玩家提防被騙

EXP
12 點
原帖由 112233 於 2008-11-25 12:14 發表
岩岩係世頻同幫頻聽到      唔知平安身處殺手流   有咩發言呢@@?
-------------------------------
如果貴公司見到呢個post  唔該著手 查下
炎皇   雪禧     幫派殺手流
成日周圍強p人     遊俠就沒話可說了   

平 ...

沒有人叫你去串他
你不串他 他會殺到你嗎
不要打不贏人就用這種理由起訴人

EXP
576 點

友誼之星勳章

本論壇不會對遊戲內任何私人糾紛作出干預及評論,請各位會員及玩家在發帖時請尊重自己及別人,嚴禁發表任何含有淫褻、不雅、粗言穢語(包括粗口同音字、諧音或輸入法拼碼)、誹謗、侮辱、歧視、人身攻擊、挑釁、恐嚇、誤導等成份的內容或連結。

仲有,唔好用我曾經係殺手流副幫主呢樣野黎做文章,再講,我已經退左幫,
如再發現有任何人再發帖罵人,一經發現將即時刪帖,嚴重者將會永久禁制IP。
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
399 點
原帖由 神之眷xd 於 2008-11-25 13:33 發表

跟你同一個ser,你就又要轉了嗎? 轉走之後,沒有炎皇, 有其他強人呢? 又要轉? 一直轉到一個沒有強人的ser?  

然後呢? 自己做老大嗎?

有些事情,不是逃避就可以的... ...
並唔系所有強人都會''無啦啦''點人穴.強P人

EXP
399 點
原帖由 112233 於 2008-11-25 12:14 發表

麻煩版主平安幫手反映下    平安最好幫手 反映下  問下佢個回報客服幾時出
人地平安都系普通玩家,要反映就自己去反映

EXP
104 點
係呀  樓主    佢地講得冇錯  強P  打遊俠係遊戲允許ge

殺手流成日P人係個人性格問題  我地都冇野講啦

EXP
246 點
HEY 我有玩吞2:yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

EXP
20 點
原帖由 布丁貓寶貝 於 2008-11-25 14:11 發表

沒有人叫你去串他
你不串他 他會殺到你嗎
不要打不贏人就用這種理由起訴人

就係無串到他,佢見人就p啊!!!!!!:@

EXP
3 點
小朋友就是喜歡找媽媽哭訴...

媽媽, 隔壁的小明點我穴~:Q
來~媽媽錫錫:D

殺手流有的是實力, 那是很久以前的事, 小朋友就別哭了。

ps: 懷念一下官網, 路過, 很高興見到熟識的名字...風流事蹟不斷嘛, 嘿。

EXP
12 點
神某某也是殺手流   這可沒說服力啊@@
而且    令貴公司  失去客人   也是他們所想?...(笑
      我只是想他的回報客服快點出而已#24

EXP
3 點
流失幾個小朋友, 不痛不癢:P

現實就是誰肯花錢玩, 就是道理。

別再發夢了好不好, 小朋友;P

EXP
3 點
-_-佢地唔會冇lala殺人 ~ (怒Dick)另計      
但我一句講曬  技不如人lo   怪就怪自己遲左玩        
就係有佢地以D人係到先可以另你有一個心態(報仇) 遇強越強! 努力升LV啦
仲有!                    
平安 都冇出過聲 你無lala做咩問平安有咩發言?:boxing2: