AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1182|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[見習記者]曙光對我的改變(友情) [複製鏈接]

EXP
8 點
樓主

仲記得我開始玩曙光係五年班,當初接觸到e個遊戲個陣係因為我家姐,點解咁講呢,當初只係我家姐同佢男

朋友玩,之後就另到我有興趣,係果一段時間我只係幫個佢個ac升呢到佢升到36l.v 果陣就話唔玩,所以我

就開左己嘅ac黎玩(就係siu樂乂  la)。係一日我學校聽到兩個肥仔同學係度講團戰點比D勁高l.v 嘅人P

死,當時我就笑左下,佢地就啤住我la(因為我係個[排骨仔]所以怕比D大隻過我嘅人打=.=),我以為死得

LA,點知佢地無怪我仲同我一齊玩曙光,我真係第一次感受到友情(打到e度真係有d想T^T),就係咁我就同

其中一個肥仔建立左一份友(怡)(佢就係火水師la),係六年班e個要簡中學嘅日子,我同佢一齊升呢,一齊溫

書,度過春、夏、秋、冬。係簡中學果時真係靈想同佢一齊讀一間差D嘅中學,都唔去果d好中學讀,但係佢

同我講,唔緊要la,唔同學校,我地都一樣[友誼永固].到左e加中二la,我地仲of3咁老友一齊升呢打怪,講心是。

最後我想講係要好好(真色)你地身邊嘅友,曙光真美好。

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2132 點
珍=一竹  惜=心日

我竟然是第1位=v=

EXP
135 點
唔錯~加油呀^_<
http://agames.com.hk/viewthread.php?tid=44244&pid=346968&page=2&extra=page%3D1#pid346968

EXP
8 點
多謝大家,但係無咩人回,我一定無得win la :'( :'( :'(