請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1282|回復: 3

[免費版] 一個好想尋找返每位幫過我的童話朋友故事 [複製鏈接]

EXP
28 點
別怪我Gm  我由小到大都唔鐘意買點  所以玩呢隻game既時侯.....我玩得好唔掂  因為 童話是有錢才能生存的遊戲
其實 我玩左8年了........只可以在以前的7年 根本就唔=算係玩
7年的帳號白白浪費 所有職業我都玩過哂lu 只可惜 要用錢來升lv 當時只是去到50lv 就開另一個ac重玩  細個覺得太好玩啦 玩唔捨得走
到大個先知好白痴 係咁重覆咁玩   就冇玩了一排了....但我發覺自己玩玩下信長既時候 .....覺得好悶   突然勁想玩返童話...........
一班童話朋友的故事現在開始了.........我一開ac   在地下室不停兜黎兜去   而我識的第一個朋友 是拳手大佬........但現在不知道有冇玩了
呢位朋友 係我係童話之中 冇一個係可以比得上佢 簡直係令我完全有動力地玩童話 我欠佢的太多 我想知有冇人見過佢現在  我想還返好多野比佢
當年的50lv暗師 全靠佢教左我好多野 仲要冇條件咁比d錢我買野 又送野比我 係呢到我實在感激........我記得的一句是........我跟佢說   可不可以借錢買一隻河童  佢一口說得既時侯  當時冇錢的我十分十分開心  ......開完河童 我話我一定要還返錢比佢   最可惜的是......沒機會了....希望你能玩返童話 仲有很多野欠你的.....一直搵左好耐    多謝你為我踏入新既希望........
             如今 我要多謝勁多童話朋友既支持、鼓勵和幫助..........[妍、煒、拳手大佬、月光小雞及孤獨星夜等等]←呢d係我101/100要多謝   幫助我好多好多我既困難而又不收回報  這令我在家中自己感到好感動.     以及我既[族人   多謝哂] 多謝哂   現在感受到童話的氣氛如此濃厚   只希望天真[無邪]既童話
[拳手大佬]....多謝哂.仲有好多野未還比你架T^T         
多謝GM搞呢個活動     順便搵個真心朋友 THX
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

支持你的文章
並非有心說你的朋友
你所講的拳手大佬之所以咁有錢 皆因佢係名昆狗...
我亦相信佢短期內並不會返回香港 ...

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
如果您是參加九週年活動-九年童伴,您的童話。
活動還沒開始接受投稿‧‧‧而且標題請修改成規定格式。

EXP
28 點
可惜  但我還會懷念往日別人幫助的日子