AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1075|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

唔掛機就唔係玩家~呢D咩活動黎.. [複製鏈接]

EXP
1467 點
樓主
今次晴空搞呢個活動......真係不知所謂...
之前所有活動最小都叫人做下野,升下裝先有獎....我覺得好合理,獎咩係另一回事..

今次呢,掛機ON下夠鐘就收寶.....仲要+碼人人送錢....

唔係全部人都鐘意開往部電腦唔做野...我覺得好哂電囉...
我一ON就玩,唔做死人...
唔代表我唔鐘意晴空唔買點玩....
由上年玩到E+...個個月買點買金買時裝...

升完LV又儲金裝,儲完金裝又儲寵物,王寵,副本…裝備

真係你出咩我玩咩…算老手啦掛

人物升完一個60又一個....由上年到依家,你死唔出上限,開新職新副開咩我都照玩....
就係唔掛機....講真我有3個AC,6個60 LV,5個5X LV....."唔識雙開"
鐘意平均咁玩....結果無一個AC符合今次 " 活動 "
見到D會友,個個又手染又銀票.....
好酸囉~~~早2日仲買光輝包同人1:1咁點換金....覺得自己好傻仔囉..
多謝晴空,我頓悟了,
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
84 點
"唔係全部人都鐘意開往部電腦唔做野...我覺得好哂電囉..."

呢句野你去霜森睇下就會覺得多餘-_-,就係有好多人會掛機
哂電係你覺得姐,呢個世界咩人都有,有人日日都開住部電腦24小時,如果真係要聽你講,要幾日內打生打死打夠咁多個鐘先有
咁番學既人呢,番工既人呢,對佢地公唔公呢請問,佢地都無時間去"做下野"

GM都要照顧一下呢類型既玩家,唔係FOR你既"個人想法"而做野

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

唔掛有鬼咁多時間

EXP
988 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

佢次次搞呢d上線活動用意好簡單
就係想充下隻game既人氣
但係大家有眼睇啦
有幾多機會見到分流出現黃色呢?
我就絕對唔會掛機50小時啦
玩就玩唔玩就off
理得佢咩活動 掛黎無意思
個幾十個鐘電費我拎去食個早餐好過

EXP
84 點
DENNIS 發表於 2012-6-8 08:34
唔掛有鬼咁多時間

下...真係有架B0...5日各掛10個鐘,攪掂>V<

kins8553  人地都話明唔掛....正常人可以一日玩10個鐘...?  發表於 2012-6-8 12:34:20

EXP
713 點

咁講既話..
如果返工返學果D..都冇咩時間升裝啦其實-_-
淨係得星期6,日可以升下...升得幾多姐?!

咁樣未又係得D唔洗做野日日係屋企對住部機既人受惠~
到時又輪到D要返工返學既係到嘈冇時間升~
(定係叫返工返學既人請假唔好返..留係屋企打機??)

講黎都係多鬼餘..
咁不如叫佢唔好搞活動未仲好

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

不過我估唔到。竟然咁易抽

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

以下我純粹表達個人感受,不喜勿插,謝謝!

平心而論,呢隻GAME搞親咩活動都好,到最後都未必滿足到所有玩家,就好似今次既上線活動,上夠50小時就有寶箱開+有錢收,我明白樓主唔中意掛機,當活動完左見到身邊人因為呢個活動開到手染+有錢收而覺得唔開心,但我好希望樓主能夠客觀去睇呢件事,其實GM每次搞親活動都未必真係話可以滿足到所有人,就正如好似上1次升裝備熟練活動咁,因為有部份玩家要返工返學,可能都未必有咁多時間在限期內升到有關既熟練度,因此而冇獎,咁唔通因為咁呢部份玩家就要上黎開POST嘈咩

樓主你話"唔係全部人都鐘意開往部電腦唔做野...我覺得好哂電囉...我一ON就玩,唔做死人... 唔代表我唔鐘意晴空唔買點玩....由上年玩到E+...個個月買點買金買時裝..."
我唔係好認同你既講法,我自己都要返學,平時黎講每日可能最多玩4-5個鐘,因為今次有呢個活動既關係所以掛多平時3-4個鐘,唔代表我/部份玩家就係死人,上黎只係掛機,再加上講真如果唔中意呢隻GAME既人都唔會哂時間哂電費去掛機啦。同埋我諗有好多玩家都有用錢玩,買點好似同呢件事冇咩關係掛

我明白樓主你既想法,但我只係希望樓主你企埋去其他玩家既角度去諗下,唔該哂

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

我都系長期掛機既玩家一部份,
旦我唔認同你既講法喔`
掛機多唔代表系死人=可能系人地既興趣中意掛機姐~
仲有你話,你唔中意長期開住部電腦。
系你自己個人問題,而你既意見又唔代表系所有人既意見:)
點樣先有獎,一開始公告已經講到好清楚。
你達唔到標系你個人問題而已.
就唔好賴隻GAME做唔到你''心中所想既活動''
其實你唔滿意呢個活動,系因為你自己達唔到標所以系到發洩!
每一個活動,都未必系每個玩家都有份~
唔通冇份既又上黎開POST嘈咩= =
上次升熟練戈次活動,我都冇份拎獎品.
事因自己達唔到標,唔通又上黎嘈一餐?
你要玩1個滿足到自己既GAME既話.
你有能力都可以自己開創屬於你自己既DREAM GAME~
唔系話因為你自己冇份''而系到開POST賴GM"
你玩得每隻GAME之前你都要接受隻GAME所舉辦既活動..
你接受唔到,你可以選擇唔玩呢隻GAME..

以上系我個人意見:)唔中意可以當透明,謝謝。
PS:認同樓上最後既戈句。

澪v3v  你第一句既都係長期掛機既玩家,邊個同你一樣-_- 樓主佢係唔中意掛機-_-  發表於 2012-6-8 15:59:27

EXP
2164 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

DENNIS 發表於 2012-6-8 13:48
不過我估唔到。竟然咁易抽

你中左D咩?
我同我男朋友都有掛夠50個鐘,得我中左1個傳小天,哈哈

EXP
84 點
kins8553 ,我RE番你既點評

人地話明唔掛,唔好意思,而家都有唔小人可以一上上10粒,戈D叫唔正常?放假戈D叫唔正常?

姐係你覺得番學番工先叫正常啦?有無膚淺左D呢?

"正常人"係"可以"上線10個小時或以上,而你....你既"個人(正常是什麼)想法"我本人絕對不敢苟同

提淽  樓下戈句點評。  發表於 2012-6-8 22:32:57
提淽  讚 ~  發表於 2012-6-8 22:32:22
kins8553  呢個世界咩奇怪既人都有 佢地都無病架 好正常添 而我講既正常人係講緊大部分既人(咁簡單唔駛一直解釋啦下麻?) 所以無必要為左d咁小既事爭論。  發表於 2012-6-8 22:00:33

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

澪v3v 發表於 2012-6-8 15:55
kins8553 ,我RE番你既點評

人地話明唔掛,唔好意思,而家都有唔小人可以一上上10粒,戈D叫唔正常?放假戈D叫唔 ...

我系講出長掛機既人(姐系我系其1,既睇法姐)
難道你認同全部掛機既都死既?
我掛機人在嫁啵,sor= =
而事實系樓主達唔到標冇份拎獎品而系到發洩喔!
呢個系大家有眼睇既事實-.-
仲有我都有幾個中意掛機既fd,都成日人在-.-
唔旨我既睇法SOR-)
奇怪了,點解你又知正系我既睇法而其中冇夾雜其他掛機人士既諗法?