AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1051|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

我要發起一篇帖為補師投訴:( [複製鏈接]

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

樓主
你地出變身杖出狐, 有才智有靈敏有力量有運氣, 係無治療量
好了, 到金寵, 有命中有閃避有格擋有爆值之類亦有治療量...「%」
有做補師既都識計條數, %, 係技能乘%加治療量
姐係金寵加既10%治療量, 對我地本身一下補3千幾既多100都無
可能有20~30既加成既~_~
但係打手打多幾百甚至一千, 我地先補多平時既1%^^
你再唔係比我地高血d都好, 比我地長命d, 可以繼續補人既機會大d
但補師既能力基本上係無野去強化~_~

3轉技又唔加治療量, 比%我地有用? 加10%先補先20, 有用?
反而你地攻擊加10%, 爆值加10%, 我地得治療量10%?
我覺得我地補師完全係比隻game遺忘左:(

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

冇法補師冇人肯做呀嗎...
打炎裂果陣已經狂補了...
最後死既係我唔係人地...
引廿幾隻野走過黎..
果10幾隻一齊用範圍技..
大佬我唔係神呀10幾隻用十字我點睇呀..
走位我就走左啦 但咪又係被人秒- -
跟進成班又係到話廢補..我心諗咁叻你補呀?
呢排好左了...好多隊都有隻神巫幫下復活...
但係我覺得最慘既係補師 太少..
點樣玩都係得果廿幾..被物攻打就秒了...
遺有玩閃....

~~~~~女王出巡快跪下來~~~~~~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

你地出變身杖出狐, 有才智有靈敏有力量有運氣, 係無治療量 <-
變身藍杖係無加治療
但藍狐有提高治療量的

EXP
461 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

我比較擔心我隻靈仙難升上70。裂縫一獨經就咩都冇。。。純補打又打唔到,而且一死人又俾人問候了

EXP
272 點
diamondsoul5 發表於 2012-8-3 19:07

同感
成日補師死5理
其他死就罵ec

EXP
618 點

趁未開70升過隻打手AC/del game
台灣戈邊補師都係咁上下,但都冇改強

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

YAU♥. 發表於 2012-8-3 20:00
你地出變身杖出狐, 有才智有靈敏有力量有運氣, 係無治療量

我指治療量, 唔係治療量「%」wo, 如果係補師會好明白%同埋治療量既差別

EXP
758 點

diamondsoul5 發表於 2012-8-3 19:07

咁我就覺得..補師其實唔係無人肯做..
有心做加比錢做既, 比既錢唔會少過打手- -
真心要合隻靚寵都唔係易, 少人合
至於廢唔廢補, 我會比個一般定義你- -
55lv裝齊裝+5有打訓練所係大約1300~1400治
技能正常既靈仙接近0cd, 約莫1秒
御靈就1.5秒cd左右, 有心可以再生幫補

不過講真呢排組裂縫都覺得d人離譜左少少
我以前裂縫初出, d人起碼齊裝
而家由頭升到60lv先開始用套裝
幾個8千攻不到既6千血人士
我2千治0cd都補唔掂啦-_-"

補師玩閃都唔係易既事,