AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 734|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

壇名:反晴空呃人名單是3c大哥?  關閉 [複製鏈接]

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

樓主
反晴空名單 you成日話反反反 話唔想引起罵戰? 咁又開埋d膠po? e經引起了罵戰了 講野冇樣真 人品又_ 又咁小學 我同意your反晴空名單的感受 但you話人屈you 但you個3c大哥個名在出面d po有啦 出哂名 咁大家會信邊個? 仲有唔好咁唔講道理啦 you覺得d人次次交易前會影相先? 留圖? 如果昆左 冇事發生過?^^ 唔好諗埋d咁小學既野啦 我唔想再嘈啦 仲有個個po只是參考 防止昆狗再昆人姐 you叫人鎖個個po 咁到時d人比人昆左第一個搵反晴空呃人名單?^^ 如果大家覺得佢是3c請留言
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
589 點
我肯定佢吾系= =

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

淚xTiNG 發表於 2012-11-2 13:38
我肯定佢吾系= =

但聽某某人講話佢想要求晴空名單刪xx樂同3c個名喎 又唔見佢叫晴空名單刪其他名

EXP
589 點
水水bb 發表於 2012-11-2 13:41
但聽某某人講話佢想要求晴空名單刪xx樂同3c個名喎 又唔見佢叫晴空名單刪其他名 ...

我識佢真人= =
佢比人話系昆狗果單野事實上真系比人老屈
信不信由你 我只系想企出黎講番句公道說話
冇證據就先入為主屈個反晴空名單就系3C
咁你同佢屈其他人系昆狗既行為又有咩分別?
吾該 理性d諗清楚
話就話''晴空呃人名單''開既post只系參考
但我發現 有d所謂已證實為昆狗既人
原因都系''羊群效應'' 傳下傳下就個個都當果個人系昆狗
現代同古代人既其中一個分別在於..
古時 一個犯人要證明自己無罪 就要搵證據證明自己清白
但而家咩年代?咩叫疑點利益歸於被告?
吾系應該叫d人出黎證明佢系昆狗咩?
做咩一個二個倒退哂去古代架?
吾好咁''羊群''喇 理性d啦現代人...
利申:1本人純粹系用一個''旁觀者清''既態度去睇呢件事
        2本人並不在任何''昆狗名單之內

HELLOKITTY  路過,同意~ 另外樓主只係"聽人"講,而未經證實就開左個POST在此指名道姓討論 好像有點兒那個... (只係發表自己感受+路過,唔識有關人士,不喜勿插THX)   發表於 2012-11-2 14:22:56