AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 20576|回復: 518
打印 上一主題 下一主題

[官方] 如何快速拎500分教學   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
於此post留下職業心得、賺錢攻略、副本攻略、遊戲建議、活動建議等任何有益留言,將有機會得到板主加分(10 ~ 50分)。
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
新晴空物語
EXP
311 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

你而家先講唔好再遲啲

EXP
2695 點

我只係想問一下.....exp同wp波波都係商城物品
點解唔可以放係元氣收藏???

同埋為左唔會有人錯手買左....係咪應該將商城個<1周年符文>下架.....
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
pgchicken + 10 + 10 應該係要有得放,會向原廠提出要求.

總評分: EXP + 10  金幣 + 10   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

轉發得唔得呀?

EXP
474 點
靈仙既朋友
純補...你需要的是讓自己變得硬!!
也許你以為只要撐高法速,一定可以保住小命
但即使70LV,連落下都讓你來過0 CD又如何,沒有抗沒有閃格,脆弱得撐不過半分鐘
所以有心玩靈仙的人,請不要忘記,融合寵1定要選擇血閃格...那已經是最低要求了

至於治量方面,有了1轉新補技,其實已經很夠用,除非你的TEAMMATE全都非常的豆腐吧,否則必定能補起來的
所以精神,不要勉強撐高,不然係只會不斷的洗技洗技和洗技...

大概很多玩靈仙的朋友都明白...但是不打武道只想做純補的人偏偏就是會糾結數值的高低><於是我只能說的是,再怎樣純補也不要忘記至少在1轉戰鬥技能上,點1下那個新的打技吧,即使只點1也好~那已經是天堂與地獄的分別了
pgchicken + 35 + 35

總評分: EXP + 35  金幣 + 35   查看全部評分

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

cckk2000 發表於 2013-5-16 11:45
轉發得唔得呀?

無話唔得,但俾番多少專重寫番轉自邊到

主打遊戲
新晴空物語
EXP
349 點

友誼之星勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

.....

主打遊戲
新晴空物語
EXP
349 點

......

EXP
2695 點
a7265412 發表於 2013-5-16 11:48
因為佢係裝備,唔係道具

原來波波係裝備

咁請問+幾多攻幾多防

可唔可以沖+10嫁

可唔可以用wp波掛exp波既熟練

主打遊戲
新晴空物語
EXP
349 點

.....

EXP
474 點
板主...洗底呀洗底,1知道唔刷得就即刻停哂表情啦,高抬貴手,唔好封我AC同扣分啦

岩岩開左上限,全世界都掛波波,分享1下70-71 LV

藍EXP波1粒約=6.5%
紅EXP波1粒約=5.5%
黑EXP波1粒約=4.8%
或者可以幫大家易D推算下,要收定幾多EXP波了~
pgchicken + 15 + 15

總評分: EXP + 15  金幣 + 15   查看全部評分

主打遊戲
新晴空物語
EXP
349 點

.....

EXP
454 點

友誼之星勳章

以下係守衛系發言

或者大家好少見到有森守/獵魂
因為守衛系依個職業既技能實在不堪入目

以一轉技以言
其1
沒有突進技 & 被動+抗性
係咁多種職業入面
冇一個職系既一轉技會同時冇哂依兩種技

其2
要出BUFF技才能戰鬥(且BUFF只有30秒)
非常麻煩..
如森守( 靈龜)
如獵魂(火鳳/獵鷹)

但千萬不如少看森守這職業..
現時有了抗暈技
防守能力亦非常高
機乎能與塔王看齊(只說防守能力)
PK方面能抗暈的話是多麼的煩憂

獵魂方面
輸出非常高(猛虎)
唯一缺點只是欠缺突進技

如果大家有時間的話.
不妨升一隻森守:)
pgchicken + 40 + 40 精彩文章

總評分: EXP + 40  金幣 + 40   查看全部評分

EXP
2695 點

姐係平均20粒先1個lv

EXP
454 點

友誼之星勳章

以下是對遊戲的建議

針對連線方面
3,4,7SER長期處於非常容易斷線的情況
廠商一直沒有理會

針對戰場方面
鳳狙已成為萬眾之敵
鳳炮令粗口狂飛
應否在戰場禁止使出鳳炮?(威力過強.直秒人)

塔王方面::
吸人在戰場實在有太大影響
配合鳳狙的魔耗陷阱更強
應否製造拉抓免疫?

pgchicken + 10 + 10 廠商唔係無理,係解決唔到姐

總評分: EXP + 10  金幣 + 10   查看全部評分

EXP
453 點
我基本每天都刷每日,每日都是我主要的經驗來源,大概,本地的大掃除+每日,做2個城市的話,應該有3%的經驗和大約5金左右的收入,還有一堆藥水。只是比較耗時間,比如,深淵的每日,做完需要30分鐘,70%坐騎,包括跑腿。
是不是應該加強下,每日的經驗?
pgchicken + 15 + 15 其實打戰場果d都有經驗

總評分: EXP + 15  金幣 + 15   查看全部評分

EXP
531 點
pgchicken + 50 + 50 我係呢邊加啦,一樣姐

總評分: EXP + 50  金幣 + 50   查看全部評分

EXP
474 點
有1個非常小既小心得,係唔想大家LAI野先分享的

平時響商城買到既轉蛋野,大家都會理所當然覺得只要不使用就不會有綁定效果吧,但其實並唔係全部都係咁

大家買499點成長套裝既時候1定要注意,轉蛋開了,即使不曾穿上身,都已經是不可交易了,所以,給分身/新角色買這東西的時候,最好擅用~送禮~這個貼心選項,那就可以避免其他角色不少心把轉蛋打開了,然後整套裝備就商麼浪費了~
pgchicken + 20 + 20 讚一個!

總評分: EXP + 20  金幣 + 20   查看全部評分

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
410 點
個game 平衡方面真係唔夠
鳳狙 威力太強
係戰場入面有d玩家 電腦機能 未必 係中至好勁,,
往往唔知點解就死左..
真係一肚氣
呢樣應該要平衡返
pgchicken + 15 + 15

EXP
863 點
發表下天道既感想~

如果要話天道既"唯一"特色係空間穿梭術(5LV=50尺+7CD)
但呢招絕對唔係天道既專利~~~
絕大部分既近戰都可以衝到埋對手身邊(唔明點解得守衛冇~~~)
但佢地都要"TAP"到人/王怪先得?:X
空間穿梭術既真正專利人其實係"力士"(10LV=27尺+2CD+對周圍5尺敵人造成傷害<--重點,但懶得講)
唔計冷卻時間既話~力士"飛"50尺係快過天道的~
而且力士係瞬發,天道係要0.1秒既拖術時間,呢0.1秒長到好易CUT技...
唔單只~力士唔理你前面有咩障礙係迷都可以沖到
但天道,只要落腳點有DD唔岩就企死係度了~(就算太遠你都唔可以向前飛左果50尺佢先咩!?)
所以只會覺得天道呢招係"抄"番來的"水貨技"

拜託大家唔好再講呢招係天道既特色了~~
天道唔係開黎拎馬拉松冠軍的~
pgchicken + 20 + 20 天道其他特色招?

總評分: EXP + 20  金幣 + 20   查看全部評分